ΝΥΤ: Ο Τραμπ σκεφτόταν να βγει από το νοσοκομείο με μπλούζα του Superman- Στο Twitter τον «έντυσαν» υπερήρωα

ΝΥΤ: Ο Τραμπ σκεφτόταν να βγει από το νοσοκομείο με μπλούζα του Superman- Στο Twitter τον «έντυσαν» υπερήρωα Facebook Twitter
Ο Τραμπ ήθελε να φορέσει ένα μπλουζάκι του Superman κάτω από το πουκάμισό του, σύμφωνα με τους ΝΥΤ (EPA
0

Μια απίστευτη ιδέα τριγύριζε στο μυαλό του Ντόναλντ Τραμπ, όσο νοσηλευόταν. Σκεφτόταν να εμφανιστεί με μπλουζάκι του Superman όταν θα έβγαινε από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τους NYT.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τελικά δεν υλοποίησε αυτή την ιδέα, αλλά το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας ήταν αρκετό για να δώσει έμπνευση σε πολλούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Τραμπ και να τον «ντύσουν» Superman.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, λόγω κορωνοϊού, ο Τραμπ μοιράστηκε μια ιδέα που είχε, σε αρκετά τηλεφωνήματα που έκανε από την προεδρική σουίτα του Walter Reed National Military Medical Center, αναφέρουν οι ΝΥΤ, που επικαλούνται πηγές με γνώση των συζητήσεων.

Όταν θα έφευγε από το νοσοκομείο, ήθελε αρχικά να εμφανιστεί ως αδύναμος στα μάτια των πολιτών όταν θα τον έβλεπαν για πρώτη φορά. Όμως, κάτω από το πουκάμισό του θα φορούσε ένα μπλουζάκι του Superman, το οποίο θα αποκάλυπτε ως σύμβολο δύναμης.

Τελικά ο Αμερικανός πρόεδρος δεν υλοποίησε αυτή τη σκέψη. Αλλά το έκαναν πράξη, κατά κάποιο τρόπο, αρκετοί χρήστες του Twitter.


Χθες ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε δημόσια εκδήλωση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μίλησε σε συγκέντρωση στον Λευκό Οίκο, στην οποία έδωσαν το παρών μερικές εκατοντάδες άτομα. Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα μιλήσει για μισή ώρα, τελικά η ομιλία του διήρκεσε 18 λεπτά και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι νιώθει υπέροχα και πως ο κορωνοϊός «θα εξαφανιστεί».

Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλεϊ, ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού. Όλα τα συμπτώματα έχουν βελτιωθεί, ανέφερε ακόμη ο γιατρός, αλλά δεν διευκρίνισε αν ο Τραμπ έχει βρεθεί αρνητικός στον κορωνοϊό.

Πλέον, ο Αμερικανός πρόεδρος επιστρέφει κανονικά στην προεκλογική εκστρατεία του όπως όλα δείχνουν. Εξάλλου, για την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει τρεις συγκεντρώσεις, σε Φλόριντα, Αϊόβα και Πενσιλβάνια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε απόλυτη εξουσιοδότηση στις ομοσπονδιακές αρχές μετανάστευσης να προστατεύουν τον εαυτό τους μετά από συγκρούσεις με διαδηλωτές σε εφόδους στην Καλιφόρνια. Συλλήψεις, τραυματισμοί και οργισμένες αντιδράσεις πολιτικών
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Διεθνή / Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Η μετεωρολογική υπηρεσία Aemet προειδοποιεί ότι σε περιοχές γύρω από τη Βαρκελώνη και την Ταραγόνα είναι πιθανό να πέσουν έως και 90 χιλιοστά βροχής μέσα σε μόλις μία ώρα
LIFO NEWSROOM
«Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Διεθνή / «Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Η νέα γενιά «superfake» επώνυμων τσαντών απειλεί τη βιομηχανία της πολυτελείας, καθώς οι Gen Z καταναλωτές στρέφονται σε ρεαλιστικά αντίγραφα με χαμηλότερο κόστος. Πώς το TikTok, οι influencers και η τεχνολογία αλλάζουν το παιχνίδι.
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Διεθνή / Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί συγκριμένα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να "επιταχύνει την προετοιμασία αξιόπιστων αντιμέτρων, με την κινητοποίηση όλων των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της"
LIFO NEWSROOM
Πώς ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ανάλυση / Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν δημιούργησε νέες γεωπολιτικές ευκαιρίες για την Τουρκία - Πώς η Άγκυρα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αποδυνάμωση της Τεχεράνης σε Ιράκ, Συρία και Νότιο Καύκασο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Πώς οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεπέρασαν Tesla, VW και GM: Το μυστικό πίσω από την παγκόσμια κυριαρχία

Διεθνή / Πώς οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεπέρασαν Tesla, VW και GM: Το μυστικό πίσω από την παγκόσμια κυριαρχία

Οι κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η BYD και η Chery κατακτούν την παγκόσμια αγορά με ταχύτητα και ευελιξία που σοκάρουν τους παραδοσιακούς γίγαντες όπως η Tesla και η Volkswagen
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: «Διαπραγματευτική τακτική», λένε Ευρωπαίοι - «Αντίμετρα αν χρειαστεί», εξαγγέλλει η φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: «Διαπραγματευτική τακτική», λένε Ευρωπαίοι - «Αντίμετρα αν χρειαστεί», εξαγγέλλει η φον ντερ Λάιεν

Την ετοιμότητα της ΕΕ να συνεχίσει να εργάζεται για μια συμφωνία ως την 1η Αυγούστου, αλλά ταυτόχρονα και για την υιοθέτηση αναλογικών αντίμετρων εάν χρειαστεί, επισημαίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM