«Μετανιώνετε για όλα τα ψέματα;»: Η ερώτηση δημοσιογράφου που ξάφνιασε τον Τραμπ

«Μετανιώνετε για όλα τα ψέματα;»: Η ερώτηση δημοσιογράφου που ξάφνιασε τον Τραμπ Facebook Twitter
Μια αναπάντεχη ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Τραμπ
0

Μια ερώτηση δημοσιογράφου της Huffington Post αιφνιδίασε τον πρόεδρο Τραμπ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του Λευκού Οίκου.

«Κύριε πρόεδρε, μετά από 3,5 χρόνια διακυβέρνησης μετανιώνετε καθόλου για όλα τα ψέματα που έχετε πει στον αμερικανικό λαό;» ρώτησε ο S.V. Dáte, με τον Τραμπ να απαντάει... ρωτώντας: «Όλα τα ποια;»

Dáte: Όλα τα ψέματα.

Τραμπ: Που έχει πει ποιος;

Dáte: «Που έχετε πει εσείς» είπε ο διαπιστευμένος στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφος που επιχείρησε να προσθέσει «δεκάδες χιλιάδ...» για να τον διακόψει ο Τραμπ απευθυνόμενος σε άλλο δημοσιογράφο.

Τον Ιούλιο η Washington Post είχε γράψει πως ο Τραμπ έχει πει πάνω από 20.000 «ψευδείς ή παραπλανητικούς ισχυρισμούς» κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Μιλώντας στον Guardian, ο Dáte εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση γιατί ήταν η πρώτη φορά που είχε αυτήν την ευκαιρία. «Δεν ξέρω γιατί μου έδωσε το λόγο καθώς προσπαθώ να τον ρωτήσω από τον Μάρτιο και με κόβει στη μέση της ερώτησης. Ίσως δεν με αναγνώρισε αυτή τη φορά.» ανέφερε ο ίδιος.


Ο Dáte δήλωσε πως περίμενε πέντε χρόνια για να κάνει αυτήν την ερώτηση στον Τραμπ και ουδόλως εξεπλάγη από την αντίδρασή του. Όσο για το τι θα τον ρωτήσει την επόμενη φορά; «"Κύριε πρόεδρε, δεν απαντήσατε την τελευταία φορά. Μπορείτε να μου πείτε τώρα;" - Όποιος κι αν είναι ο αριθμός των ψεμάτων μέχρι τότε...» απάντησε ο δημοσιογράφος.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ