Μια πιτσιρίκα διακόπτει τη συνέντευξη της μαμάς της στο BBC - Για ένα μονόκερο

Μια πιτσιρίκα διακόπτει τη συνέντευξη της μαμάς της στο BBC - Για ένα μονόκερο Facebook Twitter
0

Η δρ. Κλερ Γουέναμ έδινε μια συνέντευξη στο BBC για τα τοπικά lockdown όταν η μικρή της κόρη διέκοψε για ένα... επείγον θέμα, ένα μονόκερο.

Η μικρή Σκάρλετ πετάχτηκε μπροστά από τη μαμά της, καθώς ο δημοσιογράφος της έκανε μια ερώτηση, για να πάρει μια εικόνα με έναν μονόκερο.

Η επίκουρη καθηγήτρια παγκόσμιας υγειονομικής πολιτικής στο London School of Economics συνέχισε να μιλά στο δημοσιογράφο, με παροιμιώδη ψυχραιμία και επαγγελματισμό, αν και ο παρουσιαστής, Κρίστιαν Φρέιζερ έδειχνε να διασκεδάζει την κατάσταση.

Στο φόντο της σύνδεσης μέσω Skype, η μικρή προσπαθούσε να καταλήξει για το πού θα τοποθετήσει την κορνίζα. Ο δημοσιογράφος επιχείρησε να της δώσει μια άποψη λέγοντάς της πως «είναι καλύτερα στο ράφι χαμηλά. Είναι ένας ωραίος μονόκερος» και τότε εκείνη άρχισε να ρωτά επίμονα το όνομά του. «Κρίστιαν» απάντησε εκείνος, με τη μαμά της να χαμογελά απολογούμενη. 

Μάλιστα, όπως είπε εκ των υστέρων στο BBC, είναι ειρωνικό το ότι της συνέβη κάτι τέτοιο λίγο καιρό μετά από ένα άρθρο της στην Ιατρική Επιθεώρηση Βρετανίας όπου υποστήριζε πως η σύγκρουση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής που προκάλεσε η πανδημία, ίσως στην πραγματικότητα βοηθήσει περαιτέρω στην ισότητα των φύλων. Όπως πρόσθεσε, ποτέ δε φαντάστηκε πως θα αφορούσε την ίδια. 

Λίγο αργότερα, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η ίδια ενημέρωσε πως «αποφασίσαμε ράφι για τον μονόκερο», ευχαριστώντας «όλους για τα καλά τους λόγια που κανονικοποιούν την ισορροπία του εργαζόμενου γονιού για την οποία τόσοι πολλοί κάνουμε ζογκλερικά εν μέσω πανδημίας»

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM