Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου»

Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου» Facebook Twitter
0

Σίγουρα δεν είναι η προεκλογική καμπάνια που θα περίμενε κανείς από το παιδί ενός πολιτικού, αλλά η κόρη του ενός ρεπουμπλικανού υποψήφιου «παρακαλεί» τον κόσμο στο Μίσιγκαν «για όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου».

«Πείτε το σε όλους», έγραψε η Στέφανι Ρίγκαν σε ένα μήνυμα στο Twitter, που έχει γίνει viral, μετρώντας περισσότερα από 180.000 like.

Σε επόμενο μήνυμα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψάξουν μόνοι τους το παρελθόν του πατέρα της, Ρόμπερτ Ρίγκαν, γράφοντας: «Δεν νιώθω ασφαλής να μοιραστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστεύω του, αλλά σας παρακαλώ ψάξτε τον και απλώς διαβάστε μόνοι σας».

Η Ρίγκαν θα είναι υποψήφιος στις τοπικές εκλογές τον ερχόμενο Αύγουστο.


Τα λόγια της Στέφανι Ρίγκαν αποτέλεσαν πλήγμα για τον πατέρα της, που «διαφημίζει» την αφοσιωμένη του οικογένεια στην ιστοσελίδα της καμπάνιας του, χρησιμοποιώντας διάφορες φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του.

Ο Ρόμπερτ Ρίγκαν μίλησε σε τοπικό κανάλι για τις απόψεις της κόρης του, τις οποίες απέδωσε στην «φιλελεύθερη πανεπιστημιακή εκπαίδευση».

«Όταν φεύγουν για το κολέγιο, βασικά μπλέκονται με αυτά τα μαρξιστικά, σοσιαλιστικά πανεπιστήμια και αρχίζει να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου με πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα, με τα οποία τα μεγάλωσες», ανέφερε ο ίδιος. 

Ο Ρίγκαν, που στην ιστοσελίδα του, δηλώνει «τόσο συντηρητικός που κάνει τον Ρας Λίμπο [σ.σ. η ραδιοφβική «φωνή» της αμερικανικής δεξιάς] να δείχνει φιλελεύθερος», λέει πως με την κόρη του διαφωνούν στην συστημικό ρατσισμό, την λευκή υπεροχή και το Black Lives Matter.

«Είναι μεγάλη υπέρμαχος. Το μόνο μέρος που εγώ όντως βλέπω συστημικό ρατσισμό είναι οι κλινικές αμβλώσεων, επειδή φαίνεται να στοχεύουν στην κοινότητα των Αφροαμερικανών», είπε. 

Βέβαια έκτοτε αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους, δημοσιεύοντας χθες μια μακρά δήλωση στο Facebook, όπου έδειχνε να εκτιμά την πολιτική ενασχόληση της κόρης του.

«Χαίρομαι που νιώθει αρκετά σίγουρη στη σχέση μας ώστε να εκφράζει της αντίθετες απόψεις της δημοσίως», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την Στέφανι και άλλους να μιλήσουν ελεύθερα για τις απόψεις τους, όπως είπε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM