Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 11.000 οι νεκροί στη Βρετανία - 717 σε μία μέρα

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 11.000 οι νεκροί στη Βρετανία - 717 σε μία μέρα Facebook Twitter
0

Συνολικά 11.329 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημίου κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, μέσα σε μία ημέρα καταγράφηκαν 717 νέοι νεκροί.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 4.342 σε ένα 24ωρο και συνολικά σε 88.621.

Ο σημερινός αριθμός των θανάτων είναι ελαφρώς μειωμένος από το χθεσινό (737). Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό ίσως είναι ένα δείγμα πως ο ρυθμός θνηνότητας επιβραδύεται στη χώρα, τρεις εβδομάδες μετά την επιβολή καθολικού lockdown.


Σύμφωνα με την Ντάουνινγ Στριτ, ο αριθμός των τεστ που πραγματοποιούνται ημερησίως φτάνουν τις 18.000 - πολύ κατώτερος από τον στόχο των 100.000 τεστ σε καθημερινή βάση που έχει θέση ο υπουργός Υγείας έως το τέλος του μήνα και των 25.000 που είχε υποσχεθεί ο Μπόρις Τζόνσον έως τις 18/4. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον αρνήθηκε πως η κυβέρνηση βρίσκεται πίσω στο χρονοδιάγραμμα.

Με πληροφορίες από Reuters/Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Διεθνή / Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Στην «ανοικτή επιστολή» της, η οργάνωση διακηρύσσει ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα «να αμυνθεί κατά ενός εχθρού που επιβάλλει τον πόλεμο στη χώρα μας και δεν σταματά τις επιθέσεις του».
LIFO NEWSROOM
Miss Universe 2025: Στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Διεθνή / Miss Universe 2025: Εκπρόσωπος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Η Fatima Bosch αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα αγενή συμπεριφορά από τον 60χρονο Nawat Itsaragrisil, ο οποίος την επέπληξε δημόσια με τον ισχυρισμό ότι η διαγωνιζόμενη δεν ανήρτησε προωθητικό περιεχόμενο στα social media
LIFO NEWSROOM