Κορωνοϊός: 569 νεκροί σε ένα 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία - 2.921 συνολικά

Κορωνοϊός: 569 νεκροί σε ένα 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία - 2.921 συνολικά Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Άλλους 569 νεκρούς μετρά η Μεγάλη Βρετανία το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του κορωνοϊού να ανέρχεται στους 2.921. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τις 9 (τοπική ώρα) το πρωί της Πέμπτης, συνολικά 163.194 άνθρωποι έχουν εξεταστεί για κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 33.718 έχουν διαγνωστεί θετικοί στον Covid-19. 


Οι νεκροί στη Σκωτία αυξήθηκαν κατά πενήντα από χθες, φτάνοντας τους 126 ενώ στην Ουαλία, ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 117 - με 19 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο. 


Εν τω μεταξύ, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να εμφανίζει, αν και ήπια, συμπτώματα του Covid-19 που σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να αφήσει τον κατ'οίκον περιορισμό αύριο, Παρασκευή, όπως σκόπευε. 

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, τα συμπτώματα παραμένουν, έξι ημέρες μετά τη διάγνωση του πρωθυπουργού με κορωνοϊό. Αν εμφανίζει πυρετό την Παρασκευή, συμπλήρωσε ο ίδιος, θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM