Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κοροναϊού στα γραφεία της ΕΕ

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κοροναϊού στα γραφεία της ΕΕ Facebook Twitter
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στα γραφεία της ΕΕ στις Βρυξέλλες (EPA)
0

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κοροναϊού στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας και την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε από ταξίδι στην Ιταλία.

Στη συνέχεια, συμμετείχε σε επαγγελματική συνάντηση με περίπου 30 αξιωματούχους των θεσμών της ΕΕ ενώ τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται το Σάββατο, πριν να βρεθεί θετικός στον ιό Covid-19.

Η ίδια πληγή αναφέρει ότι ακόμα ένας αξιωματούχος, που συμμετείχε στην ίδια συνάντηση και εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης, αισθάνθηκε επίσης αδιαθεσία ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων.

Σύμφωνα με εσωτερικό email, που επικαλείται πηγή από το Euroactiv, ο Ευρωπαϊκός Θεσμός Άμυνας ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις μέχρι τις 13 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από τον Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM