Εφημέριος έλαβε κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο από τον σύντροφό του που έχει πεθάνει: «Εξεπλάγην και συγκινήθηκα»

Εφημέριος έλαβε κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο από τον σύντροφό του που έχει πεθάνει: «Εξεπλάγην και συγκινήθηκα» Facebook Twitter
0

Ο αιδεσιμότατος Ρίτσαρντ Κόουλς αποκάλυψε πως έλαβε μια συγκινητική κάρτα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από τον σύντροφό του, που πέθανε πριν από δυο μήνες. 

Μιλώντας στο Radio 2 Breakfast Show, ο Κόουλς είπε πως εξεπλάγη όταν παρέλαβε την ευχετήρια κάρτα καθώς ο σύντροφός του έφυγε από την ζωή τον Δεκέμβριο.

«Έλαβα [κάρτα], από τον αγαπημένο μου, που ήταν μεγάλη έκπληξη, όχι επειδή δεν είναι ρομαντικός ή ξεχασιάρης, αλλά επειδή πέθανε τον Δεκέμβριο. Με απίστευτη προνοητικότητα είχε κανονίσει μια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου πριν φύγει από την ζωή, νιώθω τόσο συγκινημένος και ευγνώμων. Και λιγάκι έκπληκτος επειδή όταν είσαι χήρος, σκέφτεσαι πως τελείωσαν για σένα οι εποχές των κρασιών και των τριαντάφυλλων. Όχι και τόσο», ανέφερε ο αιδεσιμότατος.


Ο σύντροφός του, αιδεσιμότατος Ντέιβιντ Κόουλς, πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από μακρά ασθένεια. Το ζευγάρι, αμφότεροι εφημέριοι της Εκκλησίας της Αγγλίας, ζούσε μαζί στο Νορθχαμπτονσάιρ με σύμφωνο συμβίωσης.

Εφημέριος έλαβε κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο από τον σύντροφό του που έχει πεθάνει: «Εξεπλάγην και συγκινήθηκα» Facebook Twitter

Μετά τον θάνατο του συντρόφου του, ο Ρίτσαρντ Κόουλς λέει πως δέχθηκε ομοφοβικές επιθέσεις στο ίντερνετ, ανάμεσά τους και κάποιους Χριστιανούς που είπαν πως ο Ντέιβιντ «είναι στην Κόλαση» και πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και ο ίδιος. Ωστόσο, όπως εξηγεί, ο κόσμος που τον στήριξε ήταν πολύ περισσότερος, χαρακτηρίζοντας την ανταπόκριση «99.99999 τοις εκατό γεμάτη αγάπη».

Με πληροφορίες από Ρinknews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM