Στο νοσοκομείο θα περάσει τα Χριστούγεννα μία 30χρονη γυναίκα στην Σκωτία, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από έναν τριθέσιο καναπέ που έπεσε από μπαλκόνι επάνω της.


Ο καναπές που έπεσε επάνω στην 30χρονη αισθητικό, Edita Butkeviciut, σύμφωνα με την Βρετανική «Metro» της προκάλεσε κατάγματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και σε όλο της το σώμα.

 

 


Την ημέρα του απίστευτου ατυχήματος, στις 7 Δεκεμβρίου, η νεαρή γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον φίλο της καθώς έβγαζε τα σκουπίδια έξω στο δρόμο πριν συνεχίσει για το διάλειμμα της.


Όπως το περιέγραψε ο φίλος της, «ξαφνικά η γραμμή κόπηκε» και ο ίδιος λίγο αργότερα τηλεφώνησε στο κατάστημα όπου εργαζόταν η 30χρονη και έτσι έμαθε τι είχε συμβεί. «Είναι πραγματικά τυχερή που έζησε από αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμον για όλη την υποστήριξη που έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ημέρες» είπε.

 

Ο άνδρας που βρήκε την τραυματισμένη από τον καναπέ 30χρονη, περιγράφοντας τη σκηνή είπε «άκουσα μία νεαρή γυναίκα να ουρλιάζει κι έτσι κάλεσα τις πρώτες βοήθειες. Έπρεπε να πω τρεις φορές στο τηλεφωνικό κέντρο ότι έπεσε ένας καναπές από μπαλκόνι επάνω της για να με πιστέψουν».

 

 


«Άνθρωποι επίσης έτρεξαν να βοηθήσουν φέρνοντας κουβέρτες και μεταφέραμε τους κάδους για μπορέσει το ασθενοφόρο να περάσει».


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 30χρονη γυναίκα έμεινε αβοήθητη για περίπου μία ώρα αφού κανένας δεν άκουγε τις φωνές της αμέσως μετά το συμβάν. Η ανάρρωσή της προβλέπεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδας καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Σύμφωνα με το BBC, δύο άνδρες ηλικίας 26 και 31 ετών κατηγορούνται για το περιστατικό από την αστυνομία της Σκωτίας.

 

Με πληροφορίες από  BBC/ Metro