Οργή Τραμπ για την παραπομπή: Οι Δημοκρατικοί που δεν κάνουν τίποτα με παραπέμπουν για το τίποτα

Οργή Τραμπ για την παραπομπή: Οι Δημοκρατικοί που δεν κάνουν τίποτα με παραπέμπουν για το τίποτα Facebook Twitter
EPA
0

Με μία οργισμένη ανάρτησή του στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ καυτηρίασε το σημερινό διάγγελμα της Νάνσι Πελόζι, σύμφωνα με το οποίο δρομολογείται η παραπομπή του.  

«Oι ριζοσπάστες αριστεροί Δημοκρατικοί, που δεν κάνουν τίποτα, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να προχωρήσουν στην παραπομπή μου για το ΤΙΠΟΤΑ. Έχουν ήδη παρατήσει τη γελοία "υπόθεση" Μίλερ και τώρα κρέμονται από δύο εντελώς προβλεπόμενες (απολύτως) τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ουκρανό πρόεδρο», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ. 

«Αυτό σημαίνει ότι η σημαντική και σπανίως ενεργοποιούμενη διαδικασία της παραπομπής θα χρησιμοποιείται για συχνές επιθέσεις ενάντια στους μελλοντικούς προέδρους των ΗΠΑ. Το καλό είναι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι δεν ήταν ΠΟΤΕ περισσότερο ενωμένοι. Θα νικήσουμε!», κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Νωρίτερα σήμερα, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στην Επιτροπή Δικαιοσύνης να προχωρήσει στη σύνταξη των σχετικών εγγράφων για την παραπομπή του Τραμπ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM