Οργισμένη αντίδραση τουρκικού υπ. Άμυνας για κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους

Οργισμένη αντίδραση τουρκικού υπ. Άμυνας για κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους Facebook Twitter
0

Την οργή του τουρκικού υπουργείου Άμυνας το κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους στην Κύπρο από ομάδα νεολαίας του ΕΛΑΜ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων καταδίκης του ψευδοκράτους.

«H σημαία είναι η τιμή ενός έθνους. Καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της σημαίας της ΤΔΒΚ κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στην ελληνοκυπριακή πλευρά. Τέτοιες ρατσιστικές επιθέσεις που ενθαρρύνονται από την ελληνοκυπριακή κυβέρνηση και τις ελληνικές αρχές δεν θα εμποδίσουν ποτέ τη σημαία της ΤΔΒΚ να κυματίζει ψηλά στο νησί.» ανέφερε μέσω Twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.


Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM