Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή θεάτρου - Τραυματίστηκαν θεατές

Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή θεάτρου - Τραυματίστηκαν θεατές Facebook Twitter
0

Αρκετοί θεατές τραυματίστηκαν μετά από κατάρρευση στέγης κατά τη διάρκεια παράστασης στο θέατρο Piccadilly στο West End του Λονδίνου.

Ο χώρος στην οδό Denman ήταν γεμάτος κόσμο για την παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» του Άρθουρ Μίλερ. Τα ουρλιαχτά διέκοψαν την παράσταση όταν συνέβη η μερική κατάρρευση οροφής και κάποιοι θεατές καλύφθηκαν από συντρίμμια. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρειάστηκε να εκκενώσουν το χώρο, δήλωσε η αστυνομία Met.

Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή θεάτρου - Τραυματίστηκαν θεατές Facebook Twitter


Πέντε θεατές χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη για μικρούς τραυματισμούς, δήλωσε ο όμιλος Theatre Group (ATG). Ο δημοσιογράφος του BBC Iain Haddow, ο οποίος ήταν στο ακροατήριο, δήλωσε ότι η κατάρρευση συνέβη περίπου 20 λεπτά αφότου είχε αρχίσει η παράσταση. Είπε ότι πριν από την κατάρρευση είχε σημειωθεί πτώση νερού από το σημείο και ότι προκλήθηκε πανικός όταν έπεσε η οροφή.

Έξω από το θέατρο υπήρχαν σκαλωσιές καθώς κάποιες εργασίες ήταν σε εξέλιξη. Μετά την κατάρρευση, ένας εκπρόσωπος της ATG επιβεβαίωσε ότι το τμήμα της οροφής κατέρρευσε. «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διαπιστώσουμε την αιτία του συμβάντος», είπε.

Η ομάδα θεάτρου δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα ξανανοίξει ο χώρος και εάν θα επηρεαστούν οι εμφανίσεις ή οι κάτοχοι εισιτηρίων - αλλά δήλωσε ότι θα γίνει μια δήλωση αργότερα την ίδια ημέρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM