Με αλεξίσφαιρο ο Τρουντό σε προεκλογική συγκέντρωση - Δέχθηκε απειλές για τη ζωή του

Με αλεξίσφαιρο ο Τρουντό σε προεκλογική συγκέντρωση - Δέχθηκε απειλές για τη ζωή του Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Τρουντό αναγκάστηκε να φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο σε συγκέντρωση στο Οντάριο καθώς υπήρχαν «απειλές» για την ασφάλειά του, αποκάλυψε το δίκτυο CBC.

Ο Καναδός πρωθυπουργός, που διεξάγει προεκλογική εκστρατεία με στόχο την επανεκλογή του στις 21 Οκτωβρίου, εμφανίστηκε με καθυστέρηση μιάμισης και πλέον ώρας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Μισισάουγκα, πόλη στα προάστια του Τορόντο, όπου παρευρίσκονταν περίπου 2.000 υποστηρικτές του.

Σύμφωνα με το CBC, ο Τρουντό φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το πουκάμισο του, καθώς και σακάκι, ενώ συνήθως στις προεκλογικές συγκεντρώσεις φορά μόνο πουκάμισο.


Αναπτύχθηκαν «μια μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ομάδα σωματοφυλάκων» και «υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας» ύστερα από μια «απειλή για την ασφάλεια», σύμφωνα με το αγγλόφωνο δίκτυο, που επικαλέστηκε πηγές από τη φιλελεύθερη παράταξη.


Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τρουντό δεν θέλησαν να σχολιάσουν για ποιο λόγο υπήρξαν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στη χθεσινή συγκέντρωση.

Ο Τρουντό εκφώνησε την ομιλία του χωρίς απρόοπτα, έχοντας γύρω του πολλούς αστυνομικούς, και στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή για να χαιρετίσει τον κόσμο πριν αποχωρήσει από την αίθουσα. Η σύζυγός του Σοφί Γκρεγκουάρ Τρουντό, που επρόκειτο να τον παρουσιάσει στην σκηνή, τελικά δεν τον προλόγισε σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ