Ο Τραμπ ετοιμάζει δική του εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυα για τις εκλογές του 2020

Ο Τραμπ ετοιμάζει δική του εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυα για τις εκλογές του 2020 Facebook Twitter
0

Εφαρμογή με στόχο να παρακάμψει τα Facebook και το Twitter ετοιμάζει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ για τις εκλογές του 2020.

Το Twitter ήταν το «ψηφιακό βάθρο» του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ για να απευθύνει τα μηνύματά του προς τους υποστηρικτές του εδώ και καιρό ωστόσο η εκστρατεία επανεκλογής του πλέον κατευθύνεται μέσω μίας άλλης πλατφόρμα μέσω της οποίας θα μιλά ελεύθερα στους οπαδούς του.

Σύμφωνα με το Politico, η εφαρμογή για smartphone θα ενθαρρύνει κυρίως τους χρήστες να κάνουν δωρεές και να δίνουν εθελοντικά το χρόνο τους στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμα, η εφαρμογή, θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα του προέδρου.

Ο Ρόρι ΜακΣέιν, Ρεπουμπλικανός υπεύθυνος στρατηγικής που ειδικεύεται στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε στο Politico ότι οι υποστηρικτές του Τραμπ υποτίθεται ότι είναι πιο «αφοσιωμένοι» γι 'αυτό και η ιδέα αυτή είναι πολύ πιθανό να υποστηριχθεί θετικά. Η εφαρμογή θα διαθέτει ένα σύστημα ανταμοιβής για να παροτρύνει τους αφοσιωμένους υποστηρικτές του Αμερικανού Προέδρου να προωθούν την εφαρμογή στους φίλους τους. Μεταξύ των ανταμοιβών περιλαμβάνονται θέσεις VIP στις συναθροίσεις αλλά και φωτογραφίες με τον πρόεδρο.

Με αυτόν τον τρόπο η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, θα είναι πιο εύκολη όσον αφορά την παρακολούθηση των οπαδών τού και συνεπώς θα στοχεύει συγκεκριμένα στη συντηρητική βάση αντί να επηρεάζει τους απροσδιόριστους ψηφοφόρους. Με ήδη 200 εκατομμύρια αρχεία ψηφοφορίας που συγκεντρώθηκαν από την Εθνική Επιτροπή Ρεπουμπλικανών, η εφαρμογή, η οποία επί του παρόντος δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, θα επικεντρωθεί στους ψηφοφόρους της μέσω ειδικών μηνυμάτων.

Στόχος της στρατηγικής της καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου, είναι να παρακάμψει εταιρείες τεχνολογίας, όπως το Facebook και το Twitter, καθώς ο ίδιος έχει επικρίνει αυτές τις πλατφόρμες ότι τάσσονται εν μέρει κατά των συντηρητικών «φιμώνοντας» τους υποστηρικτές του. Από τη μεριά τους οι τεχνολογικές εταιρείες αρνούνται τις κατηγορίες.

Με πληροφορίες από Politico 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM