Πατέρας και γιος στη Βραζιλία είχαν στήσει μια πρωτοφανή απάτη πουλώντας απομιμήσεις πολυτελών αυτοκινήτων Lamborghini και Ferrari, που συναρμολογούσαν οι ίδιοι. 

 

Όπως μεταδίδει ο Guardian, οι δύο συγγενείς και ιδιοκτήτες ενός συνεργείου αυτοκινήτων στη Σάντα Καταρίνα πουλούσαν «μαϊμού» πολυτελή αυτοκίνητα μέσω των social media, έναντι 45.000 έως 60.000 δολαρίων. Οι τοπικές αρχές συνέλαβαν τους δύο άνδρες τη Δευτέρα και σφράγισαν την παράνομη επιχείρηση έπειτα από διαμαρτυρίες και καταγγελίες των ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών. 

 

 

 

 

 

Μέσα στο συνεργείο, οι αξιωματικοί βρήκαν μεταξύ άλλων και αντιγραφές του σήματος της Lamborghini που η επίσημη αντιπροσωπεία τοποθετεί στα καπό των αυθεντικών, πανάκριβων οχημάτων. Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν ως «βάση» για τις απομιμήσεις και η υπόθεση ερευνάται από τους αρμόδιους επιθεωρητές. Κατά την έφοδο, οι αξιωματικοί κατάσχεσαν 8 ημιτελειωμένα αυτοκίνητα που θα πωλούνταν ως πανάκριβες απομιμήσεις στο διαδίκτυο. 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από Guardian