Γείτονας της Τζασίντα Άρντερν δεν άντεξε τις τύψεις και ομολόγησε πως σκότωσε την γάτα της

Γείτονας της Τζασίντα Άρντερν δεν άντεξε τις τύψεις και ομολόγησε πως σκότωσε την γάτα της Facebook Twitter
0

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Paddles, της γάτας της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, ένας γείτονάς της, μην μπορώντας να αντέξει τις τύψεις, παραδέχθηκε σήμερα δημοσίως πως πάτησε κατά λάθος το ζώο με το αυτοκίνητό του.

Ο Paddles πέθανε τον Νοέμβριο του 2017, λίγο αφού ανήλθε στην εξουσία η Τζασίντα Άρντερν αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν αποκαλυφθεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Η «πρώτη γάτα» της Νέας Ζηλανδίας ήταν ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές μέλος της οικογένειας της Άρντερν, έχοντας μάλιστα και δικό της λογαριασμό στο Twitter με το όνομα @FirstCatofNZ, τον οποίο παρακολουθούσαν περισσότεροι από 11.000 χρήστες. Μετά τον θάνατό του, ο λογαριασμός μετονομάστηκε σε «The Ghost of Paddles», δηλαδή το «φάντασμα του Paddles».

Ο Paddles, που είχε ένα επιπλέον δάκτυλο στις πατούσες του, το οποίο έμοιαζε με αντίχειρα «βοήθησε την Άρντερν να γίνει η κουλ και ηγέτιδα που θα ήθελαν να έχουν οι ΗΠΑ», είχε γράψει κάποια στιγμή το αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair.

Ο γείτονας της Άρντερν, που αναφέρεται μόνο με το όνομα Κρις, αποκάλυψε στο stuff.co.nz ότι έκανε όπισθεν για να βγει από το σπίτι του όταν η γάτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

«Ήταν μάλλον σοκαριστικό στην αρχή. Αισθανόμουν άσχημα γιατί γνώριζα λίγο την ιστορία του, γνώριζα ότι ο Paddles είχε παρουσία στα social meida και είχε ένα επιπλέον δάκτυλο στις πατούσες του. Ήξερα ότι για την Τζασίντα και τον (σύντροφό της) Κλαρκ ο Paddles ήταν τότε το αγαπημένο τους χνουδωτό μωρό», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Κρις είχε αμέσως αποκαλύψει τι συνέβη στη Τζασίντα και τον Κλαρκ, οι οποίοι φάνηκαν να τον κατανοούν. Μάλιστα τα παιδιά του έστειλαν συλλυπητήρια επιστολή στην πρωθυπουργό, στην οποία της ζητούσαν να μην στείλει τον πατέρα τους φυλακή. Μετά τη δημόσια αποκάλυψη του συμβάντος ο λογαριασμός @FirstCatofNZ αναπαρήγαγε το θέμα και δημοσίευσε το πρώτο του σχόλιο εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο: «Σε συγχωρώ».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM