ΗΠΑ: Ένοπλος κρατά όμηρο ένα ανήλικο αγόρι - Πληροφορίες για έναν νεκρό

ΗΠΑ: Ένοπλος κρατά όμηρο ένα ανήλικο αγόρι - Πληροφορίες για έναν νεκρό Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου ένοπλος άνδρας κρατά όμηρο ένα ανήλικο αγόρι έχοντας ταμπουρωθεί μέσα σε ένα σπίτι. Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πληροφορίες για έναν νεκρό, που μένουν να επιβεβαιωθούν.  

Ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε, νωρίτερα, δύο αξιωματικούς της αστυνομίας που κλήθηκαν στο Στόκμπριτζ για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. 

Όλα ξεκίνησαν στις 11π.μ τοπική ώρα όπου οι αρχές της κομητείας Χένρι, εντόπισαν τον ένοπλο άνδρα ο οποίος κρατά όμηρο ένα 16χρονο αγόρι. 

Όπως μεταδίδει το NBC, η αστυνομία εκτιμά ότι ο έφηβος είναι καλά στην υγεία του και διαπραγματεύεται την απελευθέρωσή του. 

Νωρίτερα, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον δύο αστυνομικών που έκαναν έφοδο στο σπίτι, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Τζόι Σμιθ. 

Ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε στο χέρι και ο άλλος στον κορμό και στον μηρό ενώ αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. 

Ο Σμιθ είπε ακόμη πως οι ντετέκτιβ θεωρούν ότι πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αν και για την ώρα δεν έχει διασταυρωθεί το σενάριο συγγένειας του δράστη και του ομήρου. 

«Ενδέχεται να είναι και κάποιο άλλο θύμα μέσα στο σπίτι. Εντοπίσαμε στοιχεία όταν φτάσαμε στο σημείο», κατέληξε ο Σμιθ. «Δεν μπορούμε να πλησιάσουμε πολύ κοντά». 

Οι περίοικοι έχουν εκκενώσει τα σπίτια τους και η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από το σημείο μέχρι να λήξει η κατάσταση ομηρίας. 

 

Με πληροφορίες από NBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Διεθνή / Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Ο Πάπας θα επισκεφθεί το τέμενος Σουλτάν Αχμέτ και ακολούθως το Φανάρι, όπου θα παρακολουθήσει δοξολογία, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη
LIFO NEWSROOM