Σύντομα και άλλες επιλογές από τα «Mr» και «Mrs» στα αεροπορικά εισιτήρια

Σύντομα και άλλες επιλογές από τα «Mr» και «Mrs» στα αεροπορικά εισιτήρια Facebook Twitter
0

Αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ θα προτείνουν σύντομα στους επιβάτες κι άλλες επιλογές από τα «κύριος» και «κυρία», κατά τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων τους, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Από την 1η Ιουνίου, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν το «απροσδιόριστο» (unspecified) ή «άγνωστο» (undisclosed), δύο νέες επιλογές που θα προστεθούν στα έντυπα κράτησης, επισημαίνει σε μια ανακοίνωση σήμερα η Airlines for America (A4A), το λόμπι των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών.

Αυτή η απόφαση ελήφθη σε μια από κοινού συμφωνία με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), διευκρινίζει το λόμπι, που απαρτίζεται από εταιρείες όπως η American Airlines, η JetBlue, η SouthWest ή η Alaska Airlines.

Οι αεροπορικές εταιρείες, που διαχειρίζονται οι ίδιες το σύστημα κρατήσεων, είναι ελεύθερες να εφαρμόσουν την απόφαση, που δεν συνιστά σύσταση, τονίζει το A4A.

«Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες τιμούν την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση τόσο για τους εργαζόμενούς τους όσο και για τους επιβάτες και καταβάλλουμε προσπάθειες καθημερινά για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων των πελατών» εξηγεί η Airlines for America.

«Στις επόμενες εβδομάδες, οι πελάτες θα μπορούν να σημειώνουν στο κουτάκι που ανταποκρίνεται καλύτερα στο γένος με το οποίο ταυτίζονται, κατά τη διαδικασία κράτησης» αναφέρει η United Airlines στον λογαριασμό της στο Twitter.


Η Delta Air Lines, που είναι μία από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που δεν ανήκει στο A4A, αποφάσισε επίσης να προτείνει νέες επιλογές στους επιβάτες.

«Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών μας (...) προβλέπουμε να προτείνουμε μια επιλογή γένους μη-δυαδική, κατά τη διαδικασία κράτησης» λέει η εταιρεία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM