ΗΠΑ: Ένοπλος κρατά όμηρο σε λεωφορείο στη Μοντάνα

ΗΠΑ: Ένοπλος κρατά όμηρο σε λεωφορείο στη Μοντάνα Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μοντάνα των ΗΠΑ, όπου ένοπλος άνδρας κρατά όμηρο σε ακινητοποιημένο λεωφορείο. 

Από την 1μ.μ (τοπική ώρα) η αστυνομία έχει περικυκλώσει το λεωφορείο στον σταθμό Μπουτ, έχοντας πρώτα φροντίσει για την εκκένωση του σταθμού από υπαλλήλους και λοιπούς επιβάτες. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν τον ένοπλο να κατέβει από το όχημα και να παραδοθεί. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το είδος του οπλισμού του. 

Το λεωφορείο της εταιρείας Jefferson είχε αναχωρήσει από τον σταθμό Μιζούλα στις 10:30 το πρωί με κατεύθυνση το Μπίλιγνκς. 

Ο σερίφης της κομητείας έχει στείλει τέσσερις αξιωματικούς στο σημείο, ένας εκ των οποίων ειδικεύεται στους εκρηκτικούς μηχανισμούς. 

Η αστυνομία έχει κλείσει τις γύρω οδούς και ζητά από τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο. 



Με πληροφορίες από nbcmontana. com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM