Ο Τραμπ παραπονέθηκε για τα μαλλιά του λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Πίτσμπουργκ και εξοργίζει

Ο Τραμπ παραπονέθηκε για τα μαλλιά του λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Πίτσμπουργκ και εξοργίζει Facebook Twitter
0

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε το αστείο του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα «χαλασμένα μαλλιά» του, λίγες μόλις ώρες μετά την αιματηρή ένοπλη επίθεση σε συναγωγή του Πίτσμπουργκ, όπου έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι. 

«Παρεμπιπτόντως, κάποιος μόλις είπε, "Τα μαλλιά σου δείχνουν διαφορετικά σήμερα"», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στη διάρκεια ομιλίας του το Σάββατο σε συνέδριο αγροτών στην Ινδιανάπολη. 

«Του είπα, "Λοιπόν, στεκόμουν κάτω από το φτερό του Air Force One δίνοντας μια συνέντευξη τύπου νωρίς σήμερα το το πρωί, μια πολύ ατυχή συνέντευξη τύπου. Ο αέρας φυσούσε, έβρεχε κι εγώ είχα γίνει μούσκεμα, οπότε να με τι κατέληξα σήμερα», συνέχισε, αναφερόμενος στα μαλλιά του. «Και μετά του είπα, "Τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι δικά μου"», πρόσθεσε. 

Για να καταλήξει: «Είπα, "Μήπως θα έπρεπε να ακυρώσω την ομιλία επειδή τα μαλλιά μου σήμερα είναι χάλια". Και το κακό είναι πως κάποιος μου είπε, "Βασικά σήμερα δείχνουν πολύ καλύτερα από ό,τι συνήθως"». 

Ένας 46χρονος άνδρας διέπραξε το Σάββατο, σε μια συναγωγή του Πίτσμπεργκ, στην Πολιτεία Πενσιλβάνια, την πιο πολύνεκρη αντισημιτική επίθεση των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ, δολοφονώντας ένδεκα πιστούς.

Ο Ρόμπερτ Μπάουερς εισέβαλε στη συναγωγή Tree of Life και κραύγασε «Όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν» πριν ανοίξει πυρ, εν μέσω μιας τελετής εορτασμού για τη γέννηση ενός παιδιού.

Τα 11 θύματα της δολοφονικής επίθεσης ήταν κυρίως ηλικίας από 54 έως 97 ετών, ενώ τραυματίστηκαν επίσης άλλοι έξι άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αστυνομικοί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ