Βρετανία: Σύγκρουση για το Brexit στο συνέδριο των Συντηρητικών

Βρετανία: Σύγκρουση για το Brexit στο συνέδριο των Συντηρητικών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο επίκεντρο του συνεδρίου των Βρετανών Συντηρητικών βρίσκεται, όπως αναμενόταν, η έξοδος της Βρετανίας από την Ε.Ε. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον επιτέθηκε με σφοδρότητα στην πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι και αποκάλεσε «τρελό» το σχέδιο της για το Brexit.

Την ίδια στιγμή Τερέζα Μέι κάλεσε το κόμμα να συσπειρωθεί γύρω της προκειμένου η κυβέρνηση να μπορέσει να εξασφαλίσει μια καλή συμφωνία εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επέμεινε ότι το λεγόμενο σχέδιο Τσέκερς που έχει προτείνει είναι ο σωστός δρόμος για να προχωρήσουν.

«Το μήνυμά μου στο κόμμα μου είναι ας είμαστε ενωμένοι και ας εξασφαλίσουμε την καλύτερη συμφωνία για το Brexit», δήλωσε η Μέι στο BBC κατά την πρώτη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου των Συντηρητικών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ