Φιέστα Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ

Φιέστα Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ Facebook Twitter
EPA
2

Φιέστες σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ διοργανώνει απόψε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, για την πρόσκληση της χώρας στο ΝΑΤΟ. 

«Αυτό το Σάββατο ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ΠΓΔΜ», έγραψε ο σκοπιανός πρωθυπουργός στο Facebook.

Οι εορτασμοί προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς σε Σκόπια, Μπίτολα, Στρούμιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καβάνταρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλεπ, Τέτοβο και Στιπ.

«Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Η ώρα της ασφάλειας. Έρχεται μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και στην ΕΕ!», έγραψε ο Ζάεφ, καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν. 

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν είναι οι Kiril Dzajkovski, «Archangel», Dejan Dex, Duke Bojadziev, Goran Khan, Ferus Mustafov, Slatkar, Beni Non Stop, Lepi Johnny, Baklava, Foltin, Lozano, Dani Dimitrovska, Elena Ristovska, DNA, Zlatko Origjanski, Eric Fox, Feki Feris, Areia, Kristina Arnaudova, «Nokaut», Adrian Gadzha και Vlado Janevski.

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Το κόμμα της αντιπολίτευσης, Glas za Makedonija, κάνει από την πλευρά του λόγο για «διπλωματική ήττα» που η κυβέρνηση Ζάεφ ετοιμάζεται να γιορτάσει με τα χρήματα του λαού. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
πΓΔΜ; Εγώ τον άκουσα που είπε ίσα με 500 φορές το όνομα Μακεδονία σκέτο όταν μιλούσε για την πρόσκληση από το ΝΑΤΟ και τα πανηγύρια που θα έστηναν. Για τα πανηγύρια είναι άλλωστε μιας και ποτέ δε θα γίνει μέλος αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα και τα μυαλά του ο πονηρός σλάβος.