Επιτυχής η επιστροφή της Ιρλανδίας στις αγορές

Επιτυχής η επιστροφή της Ιρλανδίας στις αγορές Facebook Twitter
0

Με επιτυχία επέστρεψε στις αγορές η Ιρλανδία, έπειτα από απουσία σχεδόν δύο ετών. Άντλησε  500 εκατομμύρια ευρώ από δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας με το μέσο επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 1,80% ενώ η ζήτηση υπερκάλυψε το διατιθέμενο ποσό κατά 2,8 φορές.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης του Δημοσίου Τζον Κόριγκαν είπε ότι τρεις ή τέσσερις δημοπρασίες βραχυπρόθεσμου χρέους θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν πριν από το τέλος του 2012, ώστε στις αρχές του επόμενου χρόνου να επιστρέψει η χώρα στις μακροπρόθεσμες αγορές.

Η τελευταία δημοπρασία ιρλανδικών τίτλων είχε γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2010. Τότε τα τετράμηνα έντοκα γραμμάτια διατέθηκαν με  μέσο επιτόκιο 1,907% και τα εξάμηνα χρεόγραφα με 2,23%.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM