Σεξ και Google Glass: δυο αχώριστοι φίλοι

Σεξ και Google Glass: δυο αχώριστοι φίλοι Facebook Twitter
7

Το πράγμα "φώναζε" από την αρχή. Τo Google Glass, το Gadget της Google που προβάλλει πληροφορίες στο οπτικό πεδίο του χρήστη, δεν θα θεωρείτο ολοκληρωμένο, εάν δεν υπήρχε μια εφαρμογή που να συσχετίσει τις προηγμένες λειτουργίες του (όπως τη hands-free λήψη βίντεο και φωτογραφιών, με φωνητικές εντολές) με το σεξ.

Το κενό αυτό ήρθε για να καλύψει μια λονδρέζικη εταιρεία που ανέπτυξε την εφαρμογή με το σαφέστατο όνομα Sex with Google Glass, η οποία όταν ολοκληρωθεί, υπόσχεται ότι θα δώσει μια νέα οπτική γωνία στις ερωτικές περιπτύξεις των χρηστών του.

Πιο συγκεκριμένα, το application εκμεταλλεύεται την ενεργοποίηση λειτουργιών μέσω της φωνής και μπορεί να τραβήξει βίντεο της ερωτικής πράξης (λέγοντας "ok glass, it's time") καθώς και να προβάλλει σε πραγματικό χρόνο την οπτική γωνία του ενός παρτενέρ, στον άλλον.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει τα βίντεο με τις amateur δημιουργίες για 5 ώρες μόνο, ενώ εάν ξεμείνει κάποιος από ιδέες μπορεί να προτείνει μέχρι και ερωτικές στάσεις. Τέλος, πάλι με φωνητική εντολή η εφαρμογή μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο soundtrack για την περίσταση.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Gizmodo, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως -ως είθισται με κάθε νέα τεχνολογική καινοτομία που εμπεριέχει εικόνα και βίντεο- η βιομηχανία του πορνό ήταν από τις πρώτες που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πολλαπλές χρήσεις του gadget της Google.

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και 20 αιώνες συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Άκου την επιστήμη / Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Πώς μπορεί ένα έργο δύο χιλιάδων ετών να μιλά τη γλώσσα του σήμερα; Ο Θεόδωρος Παπαγγελής, διακεκριμένος φιλόλογος και ακαδημαϊκός, που δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα μετάφραση των «Μεταμορφώσεων» του Οβιδίου, μιλά στον Γιάννη Πανταζόπουλο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Τech & Science / Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Μελέτη δείχνει ότι τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα όπως το ChatGPT-4 μπορούν να επηρεάζουν πιο αποτελεσματικά από τους ανθρώπους – Κίνδυνοι για εκλογές, παραπληροφόρηση και στοχευμένη χειραγώγηση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια