Χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου Τζέιμς Μποντ

Χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
1

 

Χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter

Χάκερς επιτέθηκαν στους υπολογιστές της Sony Pictures και έκλεψαν το σενάριο της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre», λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.  

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα οι χάκερς έκαναν την επίθεση στις 24 Νοεμβρίου και έκλεψαν εκδοχή του σεναρίου, μαζί με άλλο υλικό που υπήρχε στους υπολογιστές.

« Η Eon Productions ανησυχεί ότι οι αυτοί που θα προμηθευτούν το σενάριο από τους χάκερ μπορεί να επιδιώξουν τη δημοσίευση του περιεχομένου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι το σενάριο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Πάντως ο εκπρόσωπος της Sony Pictures Ρόμπερτ Λάουσον είπε στο Ρόιτερς ότι δεν έχει επηρεαστεί ο προγραμματισμός της εταιρείας και πως οι παραγωγές «τρέχουν κανονικά».

Η ταινία με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντάνιελ Κρέγκ ως 007 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις αρχές του Δεκεμβρίου ενώ παρουσιάστηκαν οι πρωταγωνιστές,-μεταξύ αυτών και η Μόνικα Μπελούτσι-, λίγα έγιναν γνωστά όμως για την πλοκή.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή από το Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Τech & Science / Επιστροφή από τον Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Το διαστημικό σκάφος Kosmos 482, αποτυχημένη αποστολή προς την Αφροδίτη, ενδέχεται να επανεισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου
LIFO NEWSROOM