H πρώτη δίκη στον κόσμο του Twitter είναι γεγονός

H πρώτη δίκη στον κόσμο του Twitter είναι γεγονός Facebook Twitter
0

 

Όποιος παρακολουθεί το Twitter της Courtney Love θα έχει μάθει ότι διαβάζει στο κρεβάτι, ότι καπνίζει Marlboro Gold, ότι βγάζει όλα τα άπλυτά της στη φόρα απειλώντας την κόρη της κι ότι έχει τάσεις επιδειξιομανίας.

 

Η μήνυση δεν ήρθε από συντηρητικούς αναγνώστες αλλά από την σχεδιάστρια μόδας Dawn Simorangkir η οποία ισχυρίστηκε ότι η Courtney της χρωστάει 40.000$ για ρούχα που δεν πλήρωσε ποτέ.

 

Η θερμόαιμη Courtney απάντησε με μπαράζ προσβλητικών Tweets αποκαλώντας την Simorangkir πόρνη που πουλούσε ναρκωτικά με ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς που έχει χάσει την επιμέλεια του παιδιού της.

 

Ο δικηγόρος της σχεδιάστριας θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι με τους 40 χιλιάδες followers η Love έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην επιχείρηση της Simorangkir απαιτώντας -φυσικά- λεφτά.

 

Είναι η πρώτη φορά που θα δικαστεί υπόθεση στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί αν αυτά που γράφονται στα social media είναι ισότιμα με επίσημα γραπτά.


Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ

Τech & Science / Παιδιά και οθόνες: Τι προτείνει η Βρετανία για ηλικίες έως 5 ετών

Ο Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι οι συστάσεις έρχονται να καλύψουν τη σύγχυση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, σημειώνοντας ότι «η ανατροφή παιδιών σε έναν κόσμο γεμάτο οθόνες είναι ιδιαίτερα απαιτητική»
THE LIFO TEAM