Το Google Chrome OS αποτελεί ήδη παρελθόν

Το Google Chrome OS αποτελεί ήδη παρελθόν Facebook Twitter
0

Το πρόβλημα της Google είναι ότι έχει να κάνει με έναν ηλίθιο Αμερικάνο που δεν ξέρει να χάνει. Και δεν αναφέρομαι στον Bill Gates, αλλά στον Steve Ballmer, δισεκατομμυριούχο CEO της Microsoft από το 2000 και πιο εκνευριστικό άνθρωπο στον πλανήτη.

Όταν η Google ανακοίνωνε πριν μια εβδομάδα περίπου το λειτουργικό σύστημα Chrome OS (η LiFO έγραψε για αυτό εδώ) ο Steve Pallmer δεν πρέπει να αγχώθηκε. Πιο πιθανό είναι να άναψε ένα πούρο στο μέγεθος της Ιαπωνίας και να ψιθύρισε: 'losers', ενώ στον υπολογιστή του ήδη 'έτρεχε' το Gazelle.

Τι είναι το Gazelle; Είναι το κωδικό όνομα ενός νέου λειτουργικού συστήματος που ετοιμάζει η Microsoft το οποίο θα λειτουργεί πάνω στο πρόγραμμα πλοήγησης. Κάτι σαν το Chrome OS δηλαδή, αλλά με την πείρα και την τεχνογνωσία της Microsoft. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά το μέλλον μπροστά από τις οθόνες μας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Μέχρι τότε, απολαύστε τον Steve Ballmer σε ένα συνέδριο της Microsoft πριν κάποια χρόνια.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AI ανέβηκε στο βήμα της αποφοίτησης και οι φοιτητές τη γιούχαραν

Τech & Science / Η AI ανέβηκε στο βήμα της αποφοίτησης και οι φοιτητές τη γιούχαραν

Σε τελετές αποφοίτησης στις ΗΠΑ, η λέξη AI προκάλεσε γιουχαΐσματα. Για αρκετούς νέους, η τεχνητή νοημοσύνη ακούγεται λιγότερο σαν υπόσχεση και περισσότερο σαν απειλή για τη δουλειά τους.
THE LIFO TEAM
META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM