Έλον Μασκ: Η εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει χωρίς εγγυήσεις για τους ψεύτικους λογαριασμούς

Έλον Μασκ: Η εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει χωρίς εγγυήσεις για τους ψεύτικους λογαριασμούς Facebook Twitter
0

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter εάν δεν λάβει την εγγύηση πως οι ψεύτικοι λογαριασμοί της πλατφόρμας είναι λιγότεροι από το 5%.

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι ψεύτικοι» έγραψε στο Twitter ο CEO της Tesla.

«Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει» πρόσθεσε.

Ο Μασκ αναφερόταν στις διευκρινίσεις που δόθηκαν χθες από τον επικεφαλής του Twitter Παράγκ Αγκραβάλ σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των spam και των ψεύτικων λογαριασμών.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κουρ...δας.

Σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα χθες, Δευτέρα, ο Μασκ δήλωσε πως οι ψεύτικοι λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter. 

Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

Πιθανή εξαγορά σε χαμηλότερη τιμή

Παράλληλα, ο Μασκ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η εξαγορά σε χαμηλότερη, από τη συνηθείσα, τιμή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla είπε ότι η μείωση της προσφοράς των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή παραμένει εντός συζήτησης, μόλις λίγες ημέρες αφότου «πάγωσε» τη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η συμφωνία εξαρτάται από την απάντηση του Twitter στις ανησυχίες του για τους ψεύτικους λογαριασμούς, εξήγησε. 

«Εξαρτάται πραγματικά από πολλούς παράγοντες», είπε σύμφωνα με τους Financial Times. «Ακόμα περιμένω κάποιου είδους λογική εξήγηση για τον αριθμό των ψεύτικων ή ανεπιθύμητων λογαριασμών στο Twitter. Και το Twitter αρνείται να μας το πει. Αυτό μου φαίνεται παράξενο» σημείωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ