Ειδικό t-shirt για gamers τους κάνει να νιώθουν τα χτυπήματα από το παιχνίδι στο σώμα τους

Ειδικό t-shirt για gaming σας κάνει να νιώθετε τα χτυπήματα από το παιχνίδι Facebook Twitter
0

Ένα από τα πράγματα που λείπουν από τον ψηφιακό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και το gaming είναι η αίσθηση της αφής. 

Τα γυαλιά VR και τα υπόλιοπα αξεσουάρ μπορεί να πείθουν τους gamers πως βρίσκονται «κάπου αλλού» - στο πιλοτήριο ενός αεροπλάνου ή σε κάποια αρένα μάχης κι όχι στο σαλόνι τους - αυτό όμως επιτυγχάνεται μόνο με το ξεγέλασμα της όρασης και της ακοής και για την ώρα είναι δύσκολο να προσομοιάσουν μια χειραψία, μια αγκαλιά ή ένα χτύπημα μπάλας πάνω στο σώμα. 

Το «κενό» αυτό επιχειρεί να καλύψει η ισπανική εταιρεία OWO, με ένα ηλεκτρονικό, ασύρματο, απτικό γιλέκο που μπορεί να μιμηθεί τριάντα διαφορετικά χτυπήματα, τραντάγματα, αγγίγματα κλπ, και συγχρονίζεται με παιχνίδια σε διάφορες πλατφόρμες. 

Ειδικό t-shirt για gaming σας κάνει να νιώθετε τα χτυπήματα από το παιχνίδι Facebook Twitter

Ανάμεσα στις επιλογές που θα έχουν στο μέλλον οι χρήστες θα είναι και το να νιώθουν ότι πυροβολούνται ή μαχαιρώνονται από τους αντιπάλους τους στο video game, χωρίς φυσικά να τραυματίζονται στην πραγματικότητα. 

Οι gamers, θα μπορούν να ρυθμίζουν την εμπειρία στις δικές τους προτιμήσεις μέσω μιας εφαρμογής, ελέγχοντας την ένταση της αίσθησης. 

Η ευρεσιτεχνία αναγνωρίστηκε και από τα βραβεία καινοτομίας της CES 2022 αλλά για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε για την τιμή. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μάλλον τον Ιανουάριο. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ