Ο Μέσι στο προπονητικό κέντρο της Παρί: Οι αγκαλιές των συμπαικτών του και το καλωσόρισμα του Σέρχιο Ράμος

Ο Μέσι στο προπονητικό κέντρο της Παρί: Οι αγκαλιές των συμπαικτών του και το καλωσόρισμα του Σέρχιο Ράμος Facebook Twitter
Ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη προπόνησή του με τη φανέλα της νέας του ομάδας - Πηγή φωτογραφίας: Paris Saint-Germain/Twitter
0

Μόλις λίγα 24ωρα από την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι έπιασε κιόλας... δουλειά, ξεκινώντας εντατικό ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα και να ενταχθεί στην ομάδα. 

Μετά τα δάκρυα αποχαιρετισμού στην Μπαρτσελόνα, ο 34χρονος Αργεντινός δέχτηκε με χαμόγελο τις αγκαλιές υποδοχής των συμπαικτών του στα αποδυτήρια, όπου τον ακολούθησε η κάμερα του γαλλικού συλλόγου.

Μετά από μια έντονη ημέρα, που ήταν αφιερωμένη στην επίσημη παρουσίασή του, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου, ο Λιονέλ Μέσι, βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Ο «ψύλος» αφίχθη το πρωί στο «Camp des Loges», προκειμένου να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και να συναντήσει από κοντά τους νέους συμπαίκτες του.


Εν τω μεταξύ, ο άλλοτε μεγάλος αντίπαλος και πλέον συμπαίκτης Σέρχιο Ράμος καλωσόρισε τον Μέσι στη νέα του ομάδα. 

Έπειτα από 16 χρόνια «αντιπαλότητας» με τον "Pulga" ως παίκτες μέλη των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο Σέρχιο Ράμος έγραψε στο Instagram: «Ποιος θα μας το λέγε, Λέο; Καλωσόρισες!». 

Υπενθυμίζεται, ότι μετά από δύο δεκαετίες στην Μπαρτσελόνα, ο 34χρονος κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής, υπέγραψε για 2+1 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τις απολαβές του να υπολογίζονται σε περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM