Φίλαθλος «διέγνωσε» από τις κερκίδες μελάνωμα σε μάνατζερ, οι ομάδες της χάρισαν υποτροφία

Φίλαθλος «διέγνωσε» από τις κερκίδες μελάνωμα σε μάνατζερ, οι ομάδες της χάρισαν υποτροφία Facebook Twitter
0

Δύο ομάδες χόκεϊ του NΗL προσέφεραν σε μία φίλαθλο υποτροφία 10.000 δολαρίων για ιατρική σχολή, αφού η χρήσιμη συμβουλή της γλίτωσε έναν μάνατζερ από το μελάνωμα. 

 

Στις 23 Οκτωβρίου, η Νάντια Ποποβίτσι καθόταν στις κερκίδες πίσω από τον Μπράιαν Χάμιλτον, των Vancouver Canucks, στο παιχνίδι με τους Seattle Kraken. Παρατηρώντας το πιθανό μελάνωμα, η γυναίκα άρχισε να χτυπά το διαχωριστικό τζάμι για να του τραβήξει την προσοχή, και του έδειξε ένα γραπτό μήνυμα που είχε πληκτρολογήσει στο τηλέφωνό της, αφού λόγω θορύβου και διαρρύθμισης δεν θα μπορούσε να την ακούσει.  

 

Στο μήνυμα, παρότρυνε τον Χάμιλτον να εξετάσει την δερματική ανωμαλία, εκείνος άκουσε τη συμβουλή τους και αποδείχτηκε πως έπασχε όντως από κακόηθες μελάνωμα, έναν τύπο καρκίνου. 

 

Ενώ οι Canucks ήταν προγραμματισμένο να παίξουν το Σάββατο ξανά με την Kraken στο Σιάτλ, η ομάδα από το Βανκούβερ ανάρτησε ένα μήνυμα στα social media, προσπαθώντας να εντοπίσει την Ποποβίτσι που ο Χάμιλτον ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά.

 

 

«Ψάχνω να βρω έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο και χρειάζομαι την κοινότητα του χόκεϊ να με βοηθήσει», έγραψε ο Χάμιλτον στην ανάρτησή του. «Σε αυτή τη γυναίκα που ψάχνω: «Μου άλλαξες τη ζωή και τώρα θέλω να σε βρω και να σου πω ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εκείνο το απόγευμα της 23ης Οκτωβρίου, και το μήνυμα που μου έδειξες στο κινητό σου τηλέφωνο θα είναι για πάντα στο μυαλό μου και έκανε πραγματικά τη διαφορά σε εμένα και την οικογένειά μου. Τα ένστικτά σου ήταν σωστά και αυτή η ελιά στο πίσω μέρος του λαιμό μου ήταν κακόηθες μελάνωμα. Χάρη στη δική σου επιμονή και την γρήγορη αντιμετώπιση από τους γιατρούς, τώρα έχει φύγει». 

 

Δεν χρειάστηκε πολύ για το «παντοδύναμο ίντερνετ» να εντοπίσει την Ποποβίτσι. Η μητέρα της ήταν αυτή που πρώτη απάντησε στο αρχικό ποστ των Canucks. «Αυτή είναι. η κόρη μου! Έχουμε τα εισιτήρια των Kraken για τις θέσεις πίσω από τους φιλοξενούμενους στο στάδιο Climate Pledge Arena. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που πήγε η κόρη μου και οι Canucks ήταν πάντα η ομάδα μου, πριν τους Kraken. Εντόπισε την κρεατοελιά στον λαιμό του Ρεντ, και δεν ήταν σίγουρη αν ο ίδιος το γνώριζε. »

Το ίδιο βράδυ, η νέα γυναίκα βρέθηκε στο γήπεδο όπου, φορώντας μάσκα, στην αρχή χαιρέτισε διστακτικά τον Χάμιλτον και στη συνέχεια τον αγκάλιασε.

Φίλαθλος «διέγνωσε» από τις κερκίδες μελάνωμα σε μάνατζερ, οι ομάδες της χάρισαν υποτροφία Facebook Twitter

 

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Χάμιλτον περιέγραψε πώς, την επόμενη κιόλας ημέρας, συζήτησε με την σύζυγό του για το μελάνωμα. «Το χρωστάω σε αυτήν ότι έκαναν την εξέταση, έκανε τόσα πολλά». 

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ανακοίνωσαν στην έκπληκτη Ποποβίτσι πως είχε κερδίσει μια υποτροφία 10.000 δολαρίων. Και μπορεί το Βανκούβερ να κέρδισε με 5-2, αλλά οι Canucks τουίταραν μια φωτογραφία του Χάμιλτον με την Ποποβίτσι γράφοντας «η μεγαλύτερη νίκη της βραδιάς». 

Με πληροφορίες από CNN

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM