Εθνική Ελλάδας: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας

Εθνική Ελλάδας: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή της την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας, που θα επιτρέψει στις εθνικές ομάδες να έχουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Το προπονητικό κέντρο της ομοσπονδίας θα ονομαστεί «Γιώργος Βαρδινογιάννης». Στη σημερινή συνεδρίαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφασίστηκε η εισήγηση στην προσεχή γενική συνέλευση των ενώσεων - μελών της ΕΠΟ (27 Μαρτίου) να είναι υπέρ της αγοράς του προπονητικού κέντρου, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει στα 20 εκατ. ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίασή της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η εισήγηση, στην επικείμενη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ομοσπονδίας (27 Μαρτίου), αγοράς τού προπονητικού κέντρου της Παιανίας, το οποίο θα ονομάζεται «Γεώργιος Βαρδινογιάννης».

Στο πλαίσιο της ιστορικής απόφασης για την ΕΠΟ και τις Εθνικές Ομάδες, ο Οικονομικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Δημήτρης Ντούλας παρουσίασε το business plan και τις ταμειακές ροές των αμέσως προσεχών ετών, που περιλαμβάνουν τη δραστική μείωση λειτουργικών εξόδων και τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν για την ΕΠΟ σε βάθος χρόνου».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM