«Βασιλιάς» ο Μέσι - Κατέκτησε για 6η φορά τη «Χρυσή Μπάλα»

«Βασιλιάς» ο Μέσι - Κατέκτησε για 6η φορά τη «Χρυσή Μπάλα» Facebook Twitter
0

Για 6η φορά στην καριέρα του και πρώτη μετά το 2015, ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη για το 2019 από το France Football.

Ο Μέσι παρέλαβε τη χρυσή μπάλα σε μία άκρως φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στο επιβλητικό «Theatre du Chatelet» του Παρισιού.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα επικράτησε στην τελική ψηφοφορία των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), που συμπλήρωσαν την τριάδα. Με την 6η «Χρυσή Μπάλα» ο Μέσι έχει το ρεκόρ των περισσότερων κατακτήσεων, αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο που μετρά, πλέον, 5 ανάλογες διακρίσεις.

Ο «Λιο» οδήγησε την περασμένη σεζόν την «Μπάρτσα» στην κατάκτηση του τίτλου της La Liga και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έφτασε στον τελικό του Champions League, ενώ ούτε με την Εθνική Αργεντινής κατάκτησε κάποιο τρόπαιο (αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του Copa America), έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά το 2013, που κέρδισε αυτή τη διάκριση χωρίς να έχει σηκώσει το κύπελλο πρωταθλητριών

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM