Σάκκαρη: «Ο Αντετοκούνμπο είναι μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής»

Σάκκαρη: «Ο Αντετοκούνμπο είναι μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

«Ο Αντετοκούνμπο είναι μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της Εθνικής Ελλάδος στην Κίνα

H Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την Παρασκευή την παρουσία της στο US Open, μετά τον αποκλεισμό της με 2-0 σετ από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι. 

«Με εμπνέουν πολλοί αθλητές, αλλά κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Λόγω της ιστορίας του και του background του, για το πώς ξεκίνησε, το πώς η οικογένειά του επιβίωσε στην Ελλάδα. Και μετά ολόκληρη η καριέρα του», δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια αγαπημένο αθλητή των Μιλγουόκι Μπακς.

«Για μένα είναι πρότυπο και μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής. Αυτό που κάνει μέρα με τη μέρα σε εμπνέει», συμπλήρωσε η Ελληνίδα τενίστρια. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα τενίστρια εκφράζει τον θαυμασμό της. Με παλιότερη ανάρτησή της στο Instagram είχε κάνει γνωστή την πρώτη της συνάντηση με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What an amazing experience meeting Giannis after his game today here in Miami. Role model for the Greeks and not only! Keep it up champ @giannis_an34 Thank you @nba @nbaeurope for having me and my team tonight! @bucks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

«Τι απίστευτη εμπειρία να συναντήσω τον Γιάννη μετά το σημερινό ματς στο Μαϊάμι. Αποτελεί ίνδαλμα για τους Έλληνες και όχι μόνο! Συνέχισε έτσι πρωταθλητή», είχε γράψει η Μαρία Σάκκαρη στο Instagram. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM