Επτά μήνες φυλακή σε «ενοχλητική» υπάλληλο εισπρακτικής

Επτά μήνες φυλακή σε «ενοχλητική» υπάλληλο εισπρακτικής Facebook Twitter
35

Σε 7 μήνες φυλακή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης υπάλληλος εισπρακτικής εταιρίας, η οποία σύμφωνα με τη μήνυση, κατηγορούνταν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δυσφήμηση. Η υπάλληλος είχε αναλάβει, για λογαριασμό τράπεζας, την τηλεφωνική ενημέρωση οφειλέτριας με «πιεστικό τρόπο» και στη συνέχεια με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Με τρόπο εριστικό απαιτούσε να της πω πότε ακριβώς θα καταβάλω τις οφειλές μου, προσθέτοντας ότι είμαι ανώριμη και προτρέποντάς με να αφήσω τα παιδιαρίσματα», σημειώνει στη μήνυση η οφειλέτρια.

Όπως υποστήριξε επίσης, η υπάλληλος είχε ιδιαίτερα εκφοβιστικό ύφος, εξύβριζε και απειλούσε, λέγοντας ότι θα συνεχίσει «μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα» και ότι «θα με κάνει ρεζίλι στους συναδέλφους μου».

Η υπάλληλος είπε στην απολογία της ότι δεν θυμάται τι ακριβώς ειπώθηκε, υποστηρίζοντας πάντως ότι λειτούργησε νομότυπα αφού χρησιμοποιούσε στάνταρ σενάριο επικοινωνίας».

Ελλάδα
35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM