Ζήτημα παράβασης καθήκοντος για την προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς εγείρει η ΔΗΣΥ

Ζήτημα παράβασης καθήκοντος για την προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς εγείρει η ΔΗΣΥ Facebook Twitter
0

Ζήτημα παράβασης καθήκοντος εκ μέρους της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο βουλευτής του κόμματος, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, μέλος της ειδικής προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, με αφορμή τη διαβίβαση νέων στοιχείων στη Βουλή, ανέφερε ότι «από τη στιγμή που σήμερα έρχεται στη Βουλή στοιχείο που κατέθεσε η μάρτυρας με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση στις 9 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που η ειδική επιτροπή της Βουλής είχε την πλήρη αρμοδιότητα, σημαίνει ότι η κ. Τουλουπάκη δεν έπρεπε να παραλάβει αυτά τα στοιχεία, αλλά να στείλει την Αικατερίνη Κελέση στη Βουλή».

«Υπάρχει συνεπώς θέμα παράβασης καθήκοντος για την κ. Τουλουπάκη», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Θ. Παπαθεόδωρου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και πρόσθεσε ότι η σημερινή εξέλιξη δικαιολογεί και το αίτημά του να κληθεί άμεσα ως μάρτυρας στην επιτροπή ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM