Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα

Τσίπρας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συμφωνία του Eurogroup.

«Ένας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», αναφέρει ο πρωθυπουργός, σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Αυγή».

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης θα είναι η στήριξη της εργασίας και η φορολογική ελάφρυνση όσων «σήκωσαν το βάρος της κρίσης». 

«Τα οφέλη από την επάνοδο πρέπει να γίνουν αισθητά και στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», πρόσθεσε προαναγγέλλοντας «στοχευμένες ενισχύσεις» στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Επιρρίπτοντας την ευθύνη για την παρατεταμένη κρίση στο «παλιό πολιτικό σύστημα», επανέλαβε πως στόχο της κυβέρνησης είναι η εδραίωση της διαφάνειας.

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε λοιπόν. Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Το ότι ξεπουλήσαμε τη Μακεδονία και ετοιμαζόμαστε να χαρίσουμε κι εγώ δεν ξέρω τι στην Αλβανία δεν το βάζω μέσα. Το ξεπούλημα του έθνους είναι ιδεολογία για τους απάτριδες της Αριστεράς.
Επιστρέφουμε στην κανονικότητα μετά από....- ένα αποτυχημένο πραξικόπημα- κλείσιμο τραπεζών- ζημιά πάνω από 100 δις για την ελληνική οικονομία- επιθέσεις στη Δικαιοσύνη- εκχώρηση συνόλου δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα- δύο μνημόνια- εποπτεία για άλλα 50 χρόνια............Αλλά επιστρέφουμε στην κανονικότητα.Φαντάζει υπέροχη ατάκα, δεν αποκλείεται να την ακούσουμε αύριο μεθαύριο σε κανά δικαστήριο. =======================