Την επέτειο του Τιτανικού τα νέα μέτρα?

Την επέτειο του Τιτανικού τα νέα μέτρα? Facebook Twitter
0

Αν τελικά επαληθευτεί θα είναι μια μεγάλη ειρωνεία της ιστορίας. Σύμφωνα με το www.newpost.gr η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τελικά τα νέα μέτρα την Παρασκευή 15 Απριλίου. Ρίχνοντας μια ματιά στο επετειολόγιο, επισημαίνει το site βλέπει κανείς ότι στις 15 του μήνα συμπληρώνονται 99 χρόνια από τη βύθιση του Τιτανικού. Έτσι το πρωί της επετείου της βύθισης του Τιτανικού, το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εγκρίνει τα νέα οικονομικά μέτρα και ακολούθως θα συνεδριάσουν η Κ.Ο και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια θα έχουμε την ανακοίνωση των μέτρων. Βεβαίως ακόμη κι αν δεν επαληθευτούν οι πληροφορίες για την ημερομηνία, το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ο άνθρωπος που μίλησε για Τιτανικό), την Παρασκευή-ημέρα της επετείου- θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον Ντομινικ Στρος Καν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM