Τηλεφώνημα Λαγού σε Μιχαλολιάκο μετά την δολοφονία Φύσσα;

Τηλεφώνημα Λαγού σε Μιχαλολιάκο μετά την δολοφονία Φύσσα; Facebook Twitter
2

Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για τηλεφώνημα στο Νίκο Μιχαλολιάκο, από τον Γιάννη Λαγό, μισή περίπου ώρα μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο αστυνομικοί που –επίσης έχουν συλληφθεί- μίλησαν το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα με τον αρχηγό της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια