Θεοδωράκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ

Θεοδωράκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια για ενδεχόμενη προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο να είμαι σε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι «το Ποτάμι δεν πεθαίνει».

«Ένας αρχηγός που τόλμησε να βγει μόνος του και να ιδρύσει άλλο κόμμα, πεθαίνει μαζί με το κόμμα του. Αν το κόμμα του πεθάνει. Όμως η περίπτωσή μου δεν είναι αυτή. Πιστεύω ότι το Ποτάμι δε θα πεθάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε ότι, «μετά τις εκλογές, αν υπάρχει κάτι ωφέλιμο για την κοινωνία θα το στηρίζουμε. Όμως δεν θα αντικαταστήσουμε τον Πάνο Καμμένο», ξεκαθάρισε. «Δεν είμαι διατεθειμένος να του κάνω τα ρεπό στην κυβέρνηση», είπε.

Σχετικά με το μέλλον του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής είπε ότι «το Ποτάμι δεν κάνει παζάρια ούτε αριστερά ούτε δεξιά», αναφέροντας ότι βουλευτές του «λένε αν προσεγγίσουμε τη ΝΔ θα φύγουμε, αν προσεγγίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουμε».

Αναφερόμενος στην συζήτηση για αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι θα γίνει μεγάλη συνάντηση των μελών του την 1η Ιουλίου και τότε θα αποφασιστεί το πώς θα κινηθούν.

«Δεν μπήκαμε για να σιγουρέψουμε κάποια θέση, μπήκαμε μήπως σπρώξουμε τις παλαιότερες δυνάμεις στο νεωτερισμό», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας ότι «το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συντηρητικό κίνημα από αυτό που θέλαμε».

Επίσης, υποστήριξε πως «η συμφωνία με τα Σκόπια είναι καλή», και κληθείς να απαντήσει στο αν θα ψηφίσει τη συμφωνία, χωρίς όμως να στηρίξει την κυβέρνηση, απάντησε θετικά.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ