Θεοδωράκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ

Θεοδωράκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια για ενδεχόμενη προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο να είμαι σε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι «το Ποτάμι δεν πεθαίνει».

«Ένας αρχηγός που τόλμησε να βγει μόνος του και να ιδρύσει άλλο κόμμα, πεθαίνει μαζί με το κόμμα του. Αν το κόμμα του πεθάνει. Όμως η περίπτωσή μου δεν είναι αυτή. Πιστεύω ότι το Ποτάμι δε θα πεθάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε ότι, «μετά τις εκλογές, αν υπάρχει κάτι ωφέλιμο για την κοινωνία θα το στηρίζουμε. Όμως δεν θα αντικαταστήσουμε τον Πάνο Καμμένο», ξεκαθάρισε. «Δεν είμαι διατεθειμένος να του κάνω τα ρεπό στην κυβέρνηση», είπε.

Σχετικά με το μέλλον του Ποταμιού στο Κίνημα Αλλαγής είπε ότι «το Ποτάμι δεν κάνει παζάρια ούτε αριστερά ούτε δεξιά», αναφέροντας ότι βουλευτές του «λένε αν προσεγγίσουμε τη ΝΔ θα φύγουμε, αν προσεγγίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουμε».

Αναφερόμενος στην συζήτηση για αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι θα γίνει μεγάλη συνάντηση των μελών του την 1η Ιουλίου και τότε θα αποφασιστεί το πώς θα κινηθούν.

«Δεν μπήκαμε για να σιγουρέψουμε κάποια θέση, μπήκαμε μήπως σπρώξουμε τις παλαιότερες δυνάμεις στο νεωτερισμό», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας ότι «το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συντηρητικό κίνημα από αυτό που θέλαμε».

Επίσης, υποστήριξε πως «η συμφωνία με τα Σκόπια είναι καλή», και κληθείς να απαντήσει στο αν θα ψηφίσει τη συμφωνία, χωρίς όμως να στηρίξει την κυβέρνηση, απάντησε θετικά.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM