Συνεχίζεται η σάγκα με τη σεξουαλική ζωή του Μπερλουσκόνι στην Ιταλία. Αυτή την εβδομάδα, η Μπάρμπαρα Μοντερεάλε, άλλη μια στάρλετ, έδωσε συνέντευξη στη «Repubblica», όπου επιβεβαιώνει ότι ο Σίλβιο ο κατακτητής έκανε συχνά πάρτι με δεκάδες κορίτσια, πολλά απ' αυτά από την Ανατολική Ευρώπη, που είχαν οδηγίες να αποκαλούν τον Ιταλό πρωθυπουργό «papi», δηλαδή «μπαμπάκα».

Ανάμεσα στις κοπέλες ήταν και αρκετές επαγγελματίες συνοδοί, με τις οποίες, απ' ό,τι λέει η Μοντερεάλε, έκανε σεξ ο Μπερλουσκόνι.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μια τρανσέξουαλ γυναίκα, παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι του Μπάρι, ανακρίθηκε απ' την αστυνομία με την υποψία ότι εκτελούσε χρέη  «μαντάμ» για τις ανάγκες του Μπερλουσκόνι.

Και μετά τη συνέντευξη, σε μια το λιγότερο περίεργη σύμπτωση, κάποιος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της Μπάρμπαρα Μοντερεάλε που ήταν παρκαρισμένο κάτω απ' το σπίτι της.

Το πιο εντυπωσιακό, πάντως, είναι πως παρ' όλη αυτή η ιστορία (στην οποία εμπλέκονται και γυναίκες που σχεδόν δεν έχουν προλάβει να ενηλικιωθούν), ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να κάθεται ακόμα αναπαυτικά στη θέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr