Σύσκεψη για την δημιουργία νέων κέντρων για τους πρόσφυγες

Σύσκεψη για την δημιουργία νέων κέντρων για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντικείμενο την κατασκευή τριών-τεσσάρων νέων κέντρων για τη μετεγκατάσταση προσφύγων αλλά και για το διαχωρισμό τους ανάλογα με την εθνότητα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και η στρατιωτική ηγεσία.
Η απόφαση για τη δημιουργία νέων κέντρων θεωρείται ως αποτέλεσμα των τετελεσμένων που δημιουργεί η απόφαση των Σκοπίων να περιορίσουν τη διέλευση προσφυγικών ροών από τα σύνορα τους.
Την  Δευτέρα άνοιξε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό, όπου μεταφέρθηκαν περίπου 600 πρόσφυγες. Την ίδια ώρα οι αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους  για τον αριθμό των προσφύγων που μπορούν να μείνουν εκεί, καθώς το στρατόπεδο χωράει περίπου 1.500 άτομα ενώ μόνο χθες στον Πειραιά έφτασαν 5.000 πρόσφυγες και η προσέλευση προσφύγων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
<<Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντικείμενο την κατασκευή τριών-τεσσάρων νέων κέντρων για τη μετεγκατάσταση προσφύγων αλλά και για το διαχωρισμό τους ανάλογα με την εθνότητα.>>Zήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!