Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση με Δρίτσα– Σύνεδρος του επιτέθηκε και απεβλήθη

Ο Θοδωρής Δρίτσας Facebook Twitter
Φωτ: ΚΟΝΤΑPΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
0

Ένταση σημειώθηκε, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα την αποπομπή ενός συνέδρου από την Πέλλα.

Στο βήμα του συνεδρίου βρέθηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος ανήκει στην εσωκομματική ομάδα «Ομπρέλα». Η τάση αυτή, εχθές, διαφώνησε με την πρόταση Τσίπρα να εκλέγεται ο πρόεδρος και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από τα μέλη του κόμματος και όχι από το Συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Δρίτσας εμφανίστηκε αντίθετος με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας δίχασε εδώ μέσα».

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, όταν κατέβηκε από το βήμα, ένας σύνεδρος  άρχισε να τον απωθεί με το χέρι, αγγίζοντάς τον στο στήθος και επαναλαμβάνοντας τη φράση «δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά;» και πως «παίζεις το παιχνίδι του Μητσοτάκη».

Άμεσα στο πλευρό του Θοδωρή Δρίτσα έσπευσαν ο Νίκος Φίλης και άλλα στελέχη. Στη συνέχεια, ο σύνεδρος ζήτησε τον λόγο από το προεδρείο για να μιλήσει και να ανακαλέσει, ωστόσο, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα η Όλγα Γεροβασίλη να τον αποπέμψει.
 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM