Στον Καμμένο ο Τσίπρας

Στον Καμμένο ο Τσίπρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας επισκέπτεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου για την κατάσταση ασφαλείας της χώρας και τις εξελίξεις στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, "σε μία δύσκολη στιγμή", όπως είπε ο υπουργός Πάνος Καμμένος καλωσορίζοντας τον στο υπουργείο.

Ο κ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του θα μεταβεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με ακριτικά φυλάκια.

Χθες υπήρξαν πληροφορίες για παρ’ολίγο ρήξη στη σχέση του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας και Πρόεδρο των ΑΝΕΛ με αφορμή την πρόταση για μείωση των αμυντικών δαπανών. Στη συνέχεια υπήρξε η κυβερνητική δήλωση ότι δεν προτάθηκε μείωση των δαπανών. Κόκκινη γραμμή θεωρεί ο κ. Καμμένος και το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά ενώ ενδεικτικό της δοκιμασίας στις σχέσεις των δυο ανδρών είναι και το γεγονός ότι ο επικεφαλή των ΑΝΕΛ δεν υπέγραψε τις δύο Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορούν στο κλείσιμο των τραπεζών και στην επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών (capital control).

Υπέγραψε πάντως την  ΠΝΠ για το δημοψήφισμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM