Στο Μαξίμου Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου - Σύσκεψη με Τσίπρα για τις 120 δόσεις

Στο Μαξίμου Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου - Σύσκεψη με Τσίπρα για τις 120 δόσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασαν λίγο μετά τις 14:00 ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, για την οριστικοποίηση του πακέτου θετικών μέτρων, το οποίο θα περιλαμβάνει ρυθμίσεις για οφειλές και φορολογικές ελαφρύνεις. 

Το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τη Βουλή τις επόμενες μέρες, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε χτες ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα «Οικονομία και Κοινωνία μετά τα μνημόνια» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης στα Γρεβενά, «πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε όσους από τους πολίτες έχουν ανάγκη τη ρύθμιση και έχουν την διάθεση να πληρώσουν τις οφειλές τους κα όχι να ικανοποιήσουμε πολίτες που δεν έχουν ανάγκη μια τέτοιας ρύθμισης για τις εκκρεμότητές τους».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM