Στήριξη του Ομπάμα στην Ελλάδα

Στήριξη του Ομπάμα στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Σκάι επικαλούμενος Αμερικανικά δίκτυα, ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε το λόγο στη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου των G8, και υποστήριξε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρουν απλόχερη στήριξη στις χώρες της ευρωζώνης, για τον χειρισμό της κρίσης χρέους της Ελλάδας. Πηγές της Ευρωπαικής Ένωσης αξιολογούν την παρέμβαση αυτή ως ηχηρή πολιτική στήριξη της χώρας μας, για να υπερβεί το δημοσιονομικό αδιέξοδο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ομπάμα , ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας, Νουτ Βέλινκ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα αλλάξει τη τοποθέτηση, και θα ξεμπλοκάρει την 5η δόση του ελληνικού δανείου, που θα πρέπει να εισπραχθεί από την Αθήνα εντός του Ιουνίου. Σύμφωνα με τους αναλυτές ο Αμερικανός Πρόεδρος θέλησε να δείξει από το βήμα των G8 ότι ο Λευκός Οίκος δεν παρακολουθεί αδιάφορος τις εξελίξεις.

Όμως με ένα tweet πριν από λίγο ο Μιχάλης Ιγνατίου μας "έκοψε και πάλι τα φτερά"

Στήριξη του Ομπάμα στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM