Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με τον Λαγό - Νέο σόου χυδαιότητας από την Χρυσή Αυγή

Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με τον Λαγό - Νέο σόου χυδαιότητας από την Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
5

Σφοδρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή πριν από λίγο με «πρωταγωνιστή» τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό ο οποίος παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη.

Την τάξη στο κοινοβούλιο επανέφερε η φρουρά. 

Η ένταση στη Βουλή ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής  χρησιμοποίησε για μια ακόμη φορά ακραία ρητορική μισούς κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη προκαλώντας την οργή και την έκρηξη όλων των παρισταμένων που απαιτούσαν να κατεβεί από το βήμα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής του είπε «σκάσε ρε προδότη, μη μιλάς».

«Σταμάτα ρε προδότη, προδότες, πουλημένοι» συνέχισε απευθυνόμενος προς τους υπόλοιπους βουλευτές.

Στη συνέχεια, παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έφτασαν πρόσωπο με πρόσωπο και τελικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκουδης κάλεσε τη φρουρά της Βουλής. 

Ο πρόεδρος της Βουλής διέκοψε προσωρινά την συνεδρίαση προς αποφυγή και άλλων επεισοδίων. Ωστόσο, η συνεδρίαση ξεκίνησε εκ νέου και τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής ο οποίος δήλωσε ότι το επεισόδιο παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

 
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM