Σκουρλέτης για ΔΝΤ: Δεν θα γίνει αποδεκτή η λήψη προληπτικών μέτρων

Σκουρλέτης για ΔΝΤ: Δεν θα γίνει αποδεκτή η λήψη προληπτικών μέτρων Facebook Twitter
2

Μια ενδεχόμενη υιοθέτηση των θέσεων του ΔΝΤ για τη λήψη των προληπτικών μέτρων θα ισοδυναμούσε με καταστρατήγηση εκ μέρους των δανειστών της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, τονίζει ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.


«Θα ακύρωνε τις θετικές επιπτώσεις στην ίδια την οικονομία από την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, μιας και θα αμφισβητούσε την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του εφαρμοζόμενου προγράμματος. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό», προσθέτει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Για τις εσωκομματικές τάσεις με αφορμή τους «53», ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει ότι η ύπαρξη τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ είναι θεμιτή, υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι οι τάσεις και τα ρεύματα εντός του κόμματος για να συμβάλουν σε έναν γόνιμο και προωθητικό προβληματισμό πρέπει να δομούνται στη βάση των πραγματικών προβλημάτων και αναλύσεων. «Ομαδοποιήσεις, οι οποίες συγκροτήθηκαν στην προηγούμενη φάση και δυσκολεύονται να επικαιροποιήσουν τις αναλύσεις τους ουσιαστικά μετατρέπονται σε απλούς και στείρους μηχανισμούς. Από αυτή την επισήμανση δεν εξαιρείται κανείς», επισημαίνει ο υπουργός.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM