Εκτός Ευρωβουλής έμεινε τελικά η υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου.


Η Ραλλία Χρηστίδου που έχασε την μάχη στην αρένα των εκλογών με περίπου 35.000 ψήφους, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές τον περασμένο Μάρτιο.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News247 αναφέρθηκε στην απαιτητική προεκλογική περίοδος σημειώνοντας ότι «ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ως τώρα και ήταν δύσκολα και τα αποτελέσματα».


Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, σχολίασε ενώ ξεκαθάρισε ότι κινήθηκε σε αυτά βάσει των εντολών που έδωσε το κόμμα για να κάνει έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, ωστόσο το χάρηκε. «Θα αισθανόμουν φοβερή αμηχανία να έχω πάει πολύ καλύτερα και η παράταξή μου να έχει υποστεί ήττα».


Την επόμενη των εκλογών η κ. Χρηστίδου την χαρακτήρισε  ως «ημέρα σκέψης και ανάλυσης του εκλογικού αποτελέσματος».


Όσο για το αν θα συνεχίσει την πολιτική της πορεία η ίδια άφησε τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέγοντας ότι «δεν μπήκα σε μία κατάσταση έκθεσης για να διαφημίσω τον εαυτό μου. Το έκανα για να βοηθήσω όσο μπορώ το κόμμα και την παράταξη στην οποία πιστεύω. Είμαι μέλος του κόμματος από το 2008, δεν είμαι μια τυχαία επιλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να στηρίξω πριν από 5 χρόνια και το έκανα, μου ζήτησε να το κάνω τώρα και το έκανα και αν μου το ζητήσει και στο μέλλον θα το κάνω»


Η Ραλιά Χρηστίδου σε ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα δηλώνοντας μάλιστα «παρούσα στον αγώνα».

 

View this post on Instagram

Φίλες και φίλοι μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για την στήριξή και τα μηνύματά σας. 35000 με τιμήσατε με την ψήφο σας και αυτό, για αυτήν την πρώτη μου προσπάθεια στον πολιτικό στίβο αποτελει υπολογίσιμο όπλο στη φαρέτρα μου.. Σίγουρα δεν περιμέναμε τα χθεσινά αποτελεσματα των εκλογών. Ξερω οτι ήταν μια μερα δύσκολη, μια μέρα που μας έκανε να σκεφτούμε πολλά. Να αναγνωρίσουμε οτι πολιτικοί μας αντίπαλοι είχαν μια σαφή νίκη. Να σκεφτούμε ποιοί συμπολίτες ψήφισαν, ποιοί απείχαν, ποιοί έστειλαν μήνυμα διαμαρτυρίας στις επιλογές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ποιοί επιμένουν στην αντισυστημική ψήφο και γιατι, να σκεφτούμε τί έφταιξε και κυρίως τί πρεπει να αλλάξει...Όλες και όλοι νομιζω πως ξέρουμε μέσα μας. Ο πόλεμος όμως δεν έχει χαθεί. Κρατήσαμε τις δυνάμεις των 6 εδρών στην ευρωβουλή. Για αυτο φίλες και φίλοι Δεν απογοητευόμαστε. Δεν γονατίζουμε. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα προς όλες τίς κατευθύνσεις.. Και προς εμάς τους ίδιους και προς τους πολιτικους μας αντιπάλους. Οτι θελουμε μια κοινωνία δίκαιη προς όλους. Οτι θελουμε μια κοινωνία όπου όλες και ολοι υπολογίζονται και ακούγονται. Οτι θελουμε μια κοινωνία που ο ένας σέβεται τον άλλον. Οτι δεν θελουμε κανεναν στο περιθώριο. Οτι θελουμε ισχυρό κοινωνικό κράτος με προτεραιότητα την δημόσια υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία. Οτι θελουμε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από μνημόνια και ΔΝΤ, μια Ελλαδα κραταιά και δυνατή, μια Ελλαδα με ισες ευκαιρίες για όλες και για όλους και οχι μονο για ορισμένους που είχαν προβάδισμα απ την αρχή του βίου τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ενώσουμε δυνάμεις. Τί λέτε? Εγώ πάντως δηλώνω παρούσα.? #rallia #elections2019 #greece #friends

A post shared by Rallia Christidou Official (@rallia_) on


«Φίλες και φίλοι μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για την στήριξή και τα μηνύματά σας. 35000 με τιμήσατε με την ψήφο σας και αυτό, για αυτήν την πρώτη μου προσπάθεια στον πολιτικό στίβο αποτελεί υπολογίσιμο όπλο στη φαρέτρα μου.


Σίγουρα δεν περιμέναμε τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών. Ξέρω ότι ήταν μια μέρα δύσκολη, μια μέρα που μας έκανε να σκεφτούμε πολλά. Να αναγνωρίσουμε ότι πολιτικοί μας αντίπαλοι είχαν μια σαφή νίκη. Να σκεφτούμε ποιοί συμπολίτες ψήφισαν, ποιοί απείχαν, ποιοί έστειλαν μήνυμα διαμαρτυρίας στις επιλογές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ποιοί επιμένουν στην αντισυστημική ψήφο και γιατί, να σκεφτούμε τί έφταιξε και κυρίως τί πρέπει να αλλάξει...Όλες και όλοι νομίζω πως ξέρουμε μέσα μας. Ο πόλεμος όμως δεν έχει χαθεί. Κρατήσαμε τις δυνάμεις των 6 εδρών στην ευρωβουλή. Για αυτό φίλες και φίλοι Δεν απογοητευόμαστε. Δεν γονατίζουμε. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα προς όλες τίς κατευθύνσεις.. Και προς εμάς τους ίδιους και προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους.


Ότι θέλουμε μια κοινωνία δίκαιη προς όλους. Ότι θέλουμε μια κοινωνία όπου όλες και όλοι υπολογίζονται και ακούγονται. Ότι θέλουμε μια κοινωνία που ο ένας σέβεται τον άλλον. Ότι δεν θέλουμε κανέναν στο περιθώριο. Ότι θέλουμε ισχυρό κοινωνικό κράτος με προτεραιότητα την δημόσια υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία. Ότι θέλουμε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από μνημόνια και ΔΝΤ, μια Ελλάδα κραταιά και δυνατή, μια Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες για όλες και για όλους και όχι μόνο για ορισμένους που είχαν προβάδισμα απ την αρχή του βίου τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ενώσουμε δυνάμεις. Τί λέτε? Εγώ πάντως δηλώνω παρούσα.? #rallia #elections2019 #greece#friends», έγραψε στο μήνυμά της η Ραλλία Χρηστίδου