Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη: Νέο επεισόδιο Τασούλα - Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία Μητσοτάκη

Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη: Νέο επεισόδιο Τασούλα - Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία Μητσοτάκη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου:
0

Ανέβηκαν εκ νέου οι τόνοι στη Βουλή, κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη, μεταξύ του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας τόσο στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, όσο και στο επίμαχο δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής περί αλλοίωσης των συνομιλιών μετά το δυστύχημα των Τεμπών, φανερά εκνευρισμένος είπε: «Έφυγα με ένα ελικόπτερο και πήγα και είδα ό,τι πιο φρικιαστικό είδα στη ζωή μου. Και εκεί νομίζετε ότι έδωσα εντολή να μονταριστούν οι διάλογοι, ε δεν ντρέπεστε!»

«Πάμε να δούμε και τη διαστρέβλωση που επιχειρείτε να κάνετε» συνέχισε ο πρωθυπουργός, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει από το έδρανό της «δεν ντρέπεστε», προκαλώντας την ειρωνική αντίδραση του ΠτΒ, Κώστα Τασούλα, «πιο δυνατά κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν ακούγεστε».

«Φτάσατε στο σημείο να επικαλεστείτε τον οδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αφήνοντας υπονοούμενα. Δεν ντρέπεστε να εργαλειοποιείτε τον θάνατο ενός ανθρώπου;» είπε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας θέλησε να παρέμβει ξανά κατά την ομιλία του πρωθυπουργού, με τον πρόεδρο της Βουλής να την καλεί σε τάξη. Ωστόσο, έχασε -για λίγο- την ψυχραιμία του και απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου, είπ «ε δεν παλεύεται αυτό».

«Μια ντουντούκα στην κυρία Κωνσταντοπούλου» είπε ο Κώστας Τασούλας. 

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας: 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM